Pattanások egyik napról a másikra: 7 azonnal működési alapok

Ki az, aki nem? A következő nap, valami Fontos, legyen az Dátum, egy előadás az iskolában, vagy egy interjút, persze, hogy ott kell lennie, olajos pattanások az arcon, a csírázás. Vesz, gyors Cselekvés, hogy állapítsa meg egy harc a ribanc. Mi azt jelenti, lehet kapni, akne, éjjel, meg fogja tanulni!

7 home jogorvoslatok: fade akne egyik napról a másikra

Különösen, ha stressz alatt, kis állatok, sapka lebeg. Gyakran zsíros bőrpír, tiszta, felemelő, nehéz fedelét. Most kattintson körül, a pattanások, hogy Ez az egész inkább csak egyre rosszabb lesz, mert a baktériumok kerülnek kiosztásra, így könnyebb. Szóval jobb, ha nem nyúlunk. Ez több, tanácsos azonban, hogy száraz a pattanás, így kisebb lesz, bőrpír eltűnik. A tanács ellen, akne, remélem, sikerül.

Fontos: annak érdekében, hogy minden gyógyszer igazán van időm törvény, valamint regenerálja a bőrt, meg kell tervezni, legalább hét óra alvás. Egy feszült, majd a rövid éjjel nem teszi a bőrt, jó, majd egy pattanás valószínűleg nem valószínű, hogy változni.

#1 citrom

A sav található a citrom, elősegíti a gyors szárítás akne, valamint csökkenti a méretét. Hozzá citromot, majd DÖRZSÖLJE az egyik fél a gyulladt pattanások. Másnap Reggel, akkor mosd meg az arcod, mint mindig.

#2 gyógyító

Azok, akik gyakran szenvednek a tisztátalan bőr, akne, vagy akár akne mindig kell egy csomag gyógyító otthon. Mert segít, hogy csökkenti a gyulladást, valamint eltávolítja a felesleges faggyút. A formája egy maszkot, a pattanások, szárad ki őket, illetve csökkenti a bőrpír. Szóval, viselj gyógyító vízzel keverve sűrű massza lefekvés előtt, majd öblítse le újra.

# 3 fokhagyma

Friss gerezd fokhagyma nem csak hát, a konyhában, de úgy is, mint egy házi praktikák ellen akne, mert a fokhagyma viselkedik, fertőtlenítő. Így lefekvés előtt, töltse ki az ujját a lábaddal, majd DÖRZSÖLJE az egyik fél a pattanások. Leteszem elég nyomás a fokhagyma, hogy a lé szivárog ki a bőrt. A szag lehet kellemetlen, de 10 perc után mosd le a helyet.

#4 kamilla

Piszkos pórusok nyitva áll, a Camille gőzfürdő harcolni bőrpír. Minden amire szükséged van, egy tál víz, kamilla. Találja ki, hogyan is működik a kapcsolódó cikket.

# 5 méz

Használata szívem ellen akne mindig egy jó ötlet. Édes méhek Nektárt egy antibakteriális hatása, ezért lehet biztosítani, hogy a gyulladt pattanás megy el egyik napról a másikra. Alkalmazni egy kis mézet, hogy a pattanások, egy vattacsomót, majd hagyd egy órát dolgozom. Öblítse le meleg vízzel, majd irány az ágy.

# 6 borotva

A víz a borotválkozás nem csak segít ellen borotválkozás közben pedig lehetséges, kiütések a férfiak, de azt is fertőtleníti, kiszárítja miatt alkohol tartalom. Ha van egy pár pattanások, hogy meg akar szabadulni éjszaka, öblítse le a borotválkozás víz az érintett Területeken a következő Reggel a gyulladás kell némileg csökkent.

#7 aszpirin

Néhány aszpirin tabletta majdnem minden a házban. Mielőtt kell, mert a tartós pattanást okoz fejfájást, használja őket, hogy harcoljanak a gyulladást. Itt van, hogy: Őrölni a tabletta porrá, majd keverd össze egy kis vízzel. Szóval egy massza, amit cucc magát egy vattacsomót, a pattanások. Ellenőrizze, hogy teljesen lefedett. Elhagyják az aszpirin, a bőre egész éjjel, majd öblítsd le a következő Reggel.

Még néhány további tipp

Szabályos arc tisztítása, valamint a megfelelő bőrápolás a típus már fél siker, hogy megakadályozza a túl sok gyulladás a bőr. Továbbá, hogy kiadja az ujjait az arcán, hogy nem vándorol folyamatosan pattanások nagyon fontos tehát nem osztja a baktériumok. Ha sok smink, azt is meg kell legyen óvatos, hogy a nem-comedogenic Smink. Így fedezi a pattanások, ami sajnos nem tűnt el az éjszaka folyamán, az is szuper. Ha a következő nap még bőrpír problémák, ez segíthet, hogy törölje az érintett területen öt percig egy jégkocka! Mi más tehát segít ellen szennyvíz:

11 hazai jogorvoslati ellen akne, amit tudnod kell

Ujjai egyébként, meg kell hagyni kókusz olaj, fogkrém, akne ellen, mert az csak súlyosbítja a problémát még több! Akne, a hajas fejbőrön, a legjobb kezelés a cink kenőcs, tea-fa olaj. Tudod, több hazai jogorvoslati akne, amelyek biztosítják mennek ki éjszaka? Akkor mondd meg nekünk a hozzászólások!